dilluns, 20 de febrer del 2012

L’alcalde avisa que serà bel·ligerant si les obres de l'EOI s’aturen

Notícia extreta de Tarragona Ràdio (edició online) publicat el 20/02/2012:

L’alcalde avisa que serà bel•ligerant si les obres de l’Escola Oficial d’Idiomes s’aturen pels problemes financers de la Generalitat.

Josep Fèlix Ballesteros s’ha referit a aquesta qüestió durant el debat d’una moció al ple per reclamar la construcció dels centres educatius compromesos. El document ha prosperat amb l’abstenció del PP. CiU hi ha votat en contra.

El govern municipal s’ha mostrat preocupat per la paralització de cinc projectes educatius, entre ells, el nou edifici de l’Olga Xirinacs o de l’IES Tarragona 2.
En aquest sentit, l’alcalde també s’ha referit a la notícia que Tarragona Ràdio avançava divendres passat sobre el projecte de la nova EOI.

Ballesteros ha criticat que sigui un dels projectes que ara es vulgui revisar i analitzar-ne la seva prioritat.

L’alcalde es referia així a la defensa aferrissada que farà d’unes obres que fa deu mesos que avancen i que fa més de vint anys que es reclamen.

La Generalitat s’ha donat fins a final d’any per enllestir un informe sobre quines obres de les que hi ha projectades o en curs són prioritàries, entre elles les de l’Escola d’Idiomes de Tarragona. Mentre no finalitzin els treballs i quan acabi el contracte de lloguer de l’edifici de la rambla Nova, l’EOI podria traslladar-se temporalment a un altre espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada