divendres, 19 de juny del 2009

El conveni per convertir la Chartreuse amb la seu de l'EOI de Tarragona se signarà aquest mes

A través del Servei Municipal d'habitatge, el consistori avançarà els 6,7 milions d'euros del cost dels treballs i, a canvi, l'ajuntament tindrà cedit el dret de superfície per a un període de 30 anys.

La Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona signaran en 15 dies el conveni que permetrà desbloquejar un projecte pendent des de fa 20 anys, el trasllat de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) a l'antiga fàbrica de licors Chartreuse. Ho ha anunciat aquest dimecres el conseller d'Educació, Ernest Maragall, que preveu que les obres comencin enguany i que s'executin en un termini de màxim de 18 mesos.

Durant el 2007, la primavera del 2008 i abans del 2009, aquestes són les dates en les que en els darrers anys el Govern ha fixat l'inici de les obres per convertir la Chartreusse amb la seu de l'EOI, però cap d'elles s'ha complert. Aquest dijous el conseller d'Educació, Ernest Maragall, que s'ha desplaçat a Tarragona, i l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, han assegurat que el conveni que permetrà desbloquejar definitivament el projecte es signarà la darrera setmana de juny i s'ha anunciat una nova data, abans del 2010. Un cop signat el conveni el consistori obrirà un concurs per adjudicar les obres. Si el termini fixat aquest dijous es compleix, el trasllat dels alumnes de l'EOI cap a la Chartreusse es podria fer al 2011.
* Notícia extreta del Diari de Tarragona digital (dijous 18 de juny 2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada