dimecres, 11 de maig del 2011

En marxa les obres del nou edifici de l'Escola Oficial d'Idiomes

Les empreses Acciona i Transcornejo inicien aquest dimecres els treballs amb la neteja dels terrenys i dimarts vinent començaran les obres que s'allargaran dos anys

La UTE formada per les empreses Acciona i Transcornejo ha iniciat aquest dimecres els treballs per a la reforma de les instal·lacions de l'antiga fàbrica de Chartreuse de Tarragona on està previst que s'hi ubiqui la seu de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la ciutat. Les tasques han començat amb el desbrossament del pati i la preparació del terreny per ubicar les casetes però no serà fins dimarts que ve, quan se signi l'acta de replantejament, quan les actuacions comencin de forma efectiva. L'execució del projecte, que ha de durar prop de dos anys, té un pressupost de poc més de cinc milions d'euros. El consistori confia que l'edifici aculli ja les classes de l'EOI a l'inici del curs 2013-2014.

Segons ha explicat un dels responsables de les constructores, Gregorio Cornejo, Transcornejo, les primeres actuacions sobre l'immoble consistiran en habilitar l'edifici per dins i sanejar-lo -sostres i sòls-, així com canviar tots els materials. "Una rehabilitació en ella mateixa és complicada. El projecte està molt ben fet, però no saps mai que et pots trobar", ha declarat. Durant els últims mesos, el consistori va efectuar tasques prèvies de desbrossament i prospeccions arqueològiques sense que apareguessin restes destacables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada