divendres, 26 de novembre del 2010

Iniciats els treballs per fer les cates arqueològiques a la Chartreuse

Segons l'Ajuntament les obres de construcció començaran el proper mes de juny

Aquest dimarts han començat els treballs arqueològics a la Chartreuse que són un requisit imprescindible abans de que s'inicii la rehabilitació de l'edifici per convertir-lo en la nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona.

Els treballs consistiran en la delimitació del pati interior de l'antiga fàbrica de licors per determinar si s'hi localitzan restes arqeològiques. Si es troben restes es farà la neteja manual de les mateixes i l'excavació posterior de sondejos puntuals per tal de coneixer l'abast d'aquestes.

Aqueste intervenció ajudarà a establir la realitat arqueològica de l'indret a tenir en compte per la construcció de l'EOI, així com per a futurs projectes.

Aquest mateix dimarts l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros acompanyat, entre d'altres pel candidat socialista Xavier Sabaté, ha visitat la Chartreuse i ha reiterat que Tarragona tindrà la millor escola d'idiomes de Catalunya.

D'altra banda cal recordar que està en marxa la licitació de les obres que estan pressupostades en 7,9 milions d'euros, que avançarà l'Ajuntament i que la Generalitat retornarà en 30 anys.

Segons el consistori les obres de rehabilitació estan previstes que comencin el mes de juny de 2.011 i que finalitzin el setembre de 2.013.

Notícia publicada al diari digital TotTarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada