dijous, 26 d’agost del 2010

La nova EOI tindrà una vintena d’aules, dos laboratoris, una sala d’estudis i un petit auditori

Publicat per: Redacció Tarragona Ràdio
Data de publicació: 26/08/2010 13:22
[Tarragona]

La nova Escola Oficial d’Idiomes, que s’ha de fer a la Chartreusse, comptarà amb una vintena d’aules, dos laboratoris d’idiomes, una biblioteca, una sala d’estudis i un petit auditori per a conferències.

El projecte executiu del centre, que ja estat aprovat, contempla la distribució de tots aquest elements dins l’antiga fàbrica de licors. A la planta baixa hi haurà el vestíbul amb l’accés principal al centre, diverses aules i despatxos. La resta d’aules i els laboratoris d’idiomes estaran al primer pis, mentre que al segon hi haurà els espais comuns, com la biblioteca i l’auditori. El projecte també contempla la possibilitat de fer un accés directe a l’edifici des del carrer Zamenhof.
A més, es restaurarà l’edifici dels alambins per, en un futur, poder-hi fer un centre cultural.

En aquest moment les obres continuen pendents de la cessió de superfície que la Generalitat ha de concedir al Servei Municipal de l’Habitatge. La regidoria i presidenta d’aquest servei, Victòria Pelegrin, confia que el tràmit es resolgui amb l’inici del curs. La Generalitat és la propietària de la Chartruesse. Per això l’Ajuntament necessita la cessió del dret de superfície per poder tirar endavant el projecte. Per aquest motiu encara no s’ha pogut iniciar la contractació de les obres de l’EOI, ni acabar de tancar el crèdit per finançar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada