dilluns, 26 de juliol del 2010

L'inici de les obres de l'EOI, en mans de la Generalitat

Notícia extreta de TARRAGONA RADIO
Data de publicació: 13/07/2010 13:10
[Tarragona]


L’Ajuntament continua pendent de la Generalitat per poder iniciar les obres de l’Escola Oficial d’Idiomes a la Chartreusse.

El consell de govern ha de cedir al consistori l’anomenat dret de superfície per tal que pugui començar a treballar a l’antiga fàbrica de licors, que és propietat de la Generalitat.

Fins i tot l’adjudicació de les obres resta pendent d’aquest tràmit. Per això, el Servei Municipal de l’Habitatge encara no ha pogut iniciar el procés de contractació a l’espera del permís de la Generalitat.

El tinent d’alcalde d’Hisenda i Contractació, Pau Pérez, ha explicat que la cessió del dret de superfície és l’únic pas pendent per poder iniciar les obres de l’Escola Oficial d’Idiomes, tenint en compte que el projecte executiu ja està aprovat.
Ara fa just un any Generalitat i Ajuntament van signar el conveni per tirar endavant les obres de l’Escola Oficial d’Idiomes.

El consistori es va comprometre a avançar una inversió de 8,6 milions d’euros, que el govern català haurà de tornar en 30 anualitats. En aquell moment es va dir que les obres de l’EOI començarien a finals de 2009.

A principis d’enguany l’Ajuntament va autoritzar els avals bancaris per poder pagar les obres, resolent d’aquesta manera el problema del finançament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada