dimarts, 19 d’octubre del 2010

El Govern Català acordarà aquest dimarts la cessió de la Chartreuse a l'Ajuntament

Notícia publicada a Tarragona Ràdio (19/10/2010)

La Generalitat cedirà aquest dimarts a l’ajuntament de Tarragona l’edifici de la Chartreuse per a la seva rehabilitació i instal•lació de l’Escola Oficial d’Idiomes.
El delegat del govern català, Xavier Sabaté, ha avançat a Tarragona Ràdio que el consell executiu aprovarà en la reunió d’aquest dimarts l’últim tràmit que quedava pendent per començar les obres a l’antiga fàbrica de licors. Es tracta de passar a mans municipals el dret de superfície de la finca, que és propietat de l’administració catalana. L’ajuntament avançarà, a través del Servei Municipal de l’habitatge, una inversió de 8’6 milions d’euros que la generalitat retornarà en 30 anualitats.

El delegat de la generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, ha plantejat al conseller d’educació, Ernest Maragall, que es faci un acte públic de lliurament de les claus de la Chartreuse al consistori tarragoní.

D’altra banda, Xavier Sabaté ha anunciat al Matí de Tarragona Ràdio, que la generalitat aprovarà en les properes setmanes l’inici del procés de licitació d’obres del Fòrum judicial.El consell executiu hi donarà llum verda dimarts vinent, dia 26 d’octubre, o el dia 2 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada