divendres, 4 de juny del 2010

Begoña Floria reconeix que l’EOI no s’acabarà en aquest mandat però que "sí està encarrilat el tema"

NOTÍCIA PUBLICADA AL DIARI DIGITAL tottarragona.cat

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha reconegut aquest divendres que l’Escola Oficial d’Idiomes no s’acabarà en el que resta de mandat “però sí hem encarrilat el tema”. En aquest sentit, el proper dimarts es reunirà el Consell d’Administració del Servei Municipal de l’Habitatge per aprovar els primers plecs del concurs per donar inici a les obres, cosa que podria passar el mes de juliol amb el començament de les cates arqueològiques.

Segons ha manifestat la consellera de l’àrea de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrin, s’està seguint el calendari previst de la tramitació pactat amb la Generalitat i en les properes setmanes s’adjudicaran les cates arqueològiques. El temps donat d’execució és de dos anys. Recordem que en l’últim plenari es va aprovar el crèdit extraordinari per a la construcció de l’equipament educatiu.

Per la seva part, la Junta de Govern Local ha adjudicat definitivament les obres compreses en el Projecte d’adequació dels locals socials de la Granja a l’empresa Gilabert Miró, SA. per un import de 800 mil euros. Abans d’un mes s’iniciaran les obres i el termini d’execució és de 9 o 10 mesos pel que es preveu que al primer trimestre de 2011 ja estigui en funcionament.

L’espai de 450 metres quadrats útils, acollirà a la planta baixa els serveis socials pel barri de Ponent i a la primera planta la llar de jubilats de la Granja, una demanda veïnal molt reivindicada. La posada en marxa de l’equipament servirà també per reorganitzar l’espai del centre cívic del barri on estaven de forma provisional els serveis socials.

Finalment, Floria ha informat que el Ministeri d’Economia i Hisenda ha fet especial menció de la bona pràctica de l’Ajuntament de la nostra ciutat en fer arribar a la ciutadania tota la informació sobre els fons europeus de cohesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada