diumenge, 28 de març del 2010

El Plenari de l’Ajuntament de Tarragona aprovarà aquest dilluns 10,3 MEUR per al Teatre Tarragona, el Banc d’Espanya i la Caserna de la Guàrdia Urbana

El ple també aprovarà el projecte executiu de l’EOI

Aquest dilluns a partir de les 15 hores se celebrarà el Plenari municipal que es va suspendre el passat divendres degut a la llarga durada del que es va celebrar a la Diputació Provincial.

En aquesta sessió plenària l’equip de Govern tirarà endavant l’aprovació d’una inversió plurianual (2010-2011) de 10,3 milions d’Euros destinats a les obres del Teatre Tarragona, i de la caserna de la Guàrdia Urbana que pateixen un notable increment del pressupost inicial, i també de la remodelació del Banc d’Espanya.

Es dóna la circumstància que aquestes inversions contemplen unes despeses de 2,1 MEUR aquest any, i de 8,2 l’any vinent, és a dir el 2011 i per tant abans d’aprovar els propers pressupostos municipals.

D’altra banda, el Plenari també aprovarà el projecte executiu d’adequació de l’edifici de la Chartreuse per l’escola oficial d’idiomes (EOI) amb un pressupost de 7,9 m d’€ IVA inclòs. El projecte s’exposarà al públic durant el 30 dies per examinar-lo i presentar al•legacions.

Segons informa el departament de premsa de l’Ajuntament de Tarragona, el Plenari de demà aprovarà una inversió de 10,3 milions d’euros necessaris per tirar endavant equipaments municipals vitals per a la nostra ciutat. Es tracta de comptar amb els pressupostos necessaris per licitar tres projectes: d’una banda, les obres complementaries que s’han d’efectuar a la nova comissaria de la Guàrdia Urbana i al Teatre Tarragona i, d’altra, per iniciar la rehabilitació de l’edifici del Banc d’Espanya.

Pel que fa a la Comissaria de la Guàrdia Urbana que s’està construint al carrer Pont i Gol / Lluís Mestres Capdevila, cal assenyalar que ja es va aprovar modificar el projecte inicial amb motiu de que es preveia un important creixement de la plantilla i també perquè s’havia d’adaptar l’edifici a les noves normatives. La despesa plurianual que s’aprovarà és de 3,3 milions €, distribuïts en 700.000 enguany i 2,6 milions € el 2011.

Al Teatre Tarragona s’han d’ executar les obres de l’escenografia i adquirir el mobiliari amb un cost total de 5,5 milions d’euros, distribuïts en 900.000 € enguany i 4,6 €, l’any vinent.

El tercer equipament és el Banc d’Espanya i el Plenari tractarà de l’aprovació plurianual d’1,5 milions d’euros, desglossat en 500.000 € el 2010 i 1 milió d’€ el 2011, per fer la licitació i executar les obres compreses en el projecte de rehabilitació i convertir-lo en un centre d’interpretació de la Tarraco romana.

Extret del Diari Digital Tot Tarragona (http://www.tottarragona.cat/ca)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada