divendres, 13 de novembre del 2009

CiU i EOI

CARTA AL DIRECTOR - PUBLICADA AL DIARI DE TARRAGONA (13/11/2009)

Fa un dies vaig llegir que el portaveu de CiU a Tarragona afirmava que l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) no és faria durant aquesta legislatura. I em vaig preguntar: com es pot tenir tanta barra?

El Sr. Aregio juntament amb el Sr. Nadal i el PP van governar aquesta ciutat fins fa dos anys. El Sr. Aregio va estar al govern Nadal gairebé tot el temps que aquest va governar i a la vegada governaven la Generalitat (23 anys). Durant tot aquest temps no van moure un dit per fer possible la rehabilitació de l’edifici de la Chartreuse i tampoc no van moure un dit per dignificar l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona. Per contra ens trobem amb la nova realitat: sis anys de governs progressistes a la Generalitat i poc més de dos anys a l’Ajuntament i el tema està damunt la taula desencallat i a l’espera de reunir els fons econòmics per fer realitat el que abans, quan governaba CiU, tan sols eren paraules.

El Sr. Aregio faria bé de no dir més bajanades, perquè si per alguna cosa passarà a la història de la ciutat serà per la seva mala gestió i encariment d’obres como el Jaume I, la plaça de braus o el mateix Mercat Central, a més de les concessions de pàrquings a empreses privades que fan de Tarragona un lloc mot difícil per aparcar. Com a gestor era dolent i ara podem veure que com a oposició també ho fa molt malament. Srs. de CiU, pel bé de la ciutat, a les pròximes eleccions municipals elegeixin un candidat millor.

Antoni Moya Estràs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada