divendres, 3 d’abril del 2009

Gràcies, Anna!

L'Anna Sabaté, alumna de l'escola, envia aquesta carta al Diari de Tarragona. Gràcies, Anna! Necessitem fer pressió! La carta ha sortit publicada avui divendres a l'edició digital del diari:

M’he assabentat que envia, o ha enviat, un milió d’euros a Equador per al manteniment de la llengua quítxua. Com a ciutadana catalana que col·labora activament en el manteniment de la seva nació, i com a alumna de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona, voldria fer-li unes observacions: en aquesta escola s’estudien llengües. No la quítxua, però d’altres no menys importants. Estem de lloguer en l’edifici d’un antic col·legi de primària, d’estat llastimós perquè ‘no hi ha diners’. Les parets no es pinten i les esquerdes es mantenen sense reparació. Les aules són petites, els envans deixen passar els sons d’altres grups d’alumnes. Els passadissos són estrets. I, als serveis, encabir-s’hi un adult és tota una aventura. Els laboratoris són obsolets i la sala d’ordinadors fa pena. Fa anys que ens prometen, sobretot quan vénen eleccions, un edifici nou; no demanem que sigui luxós, només senzillament digne. Pot ajudar-nos? Estic segura que el consell escolar acceptaria que l’Escola ensenyés quítxua si vostè ens aconseguís un edifici en condicions, i així no caldria que els nostres diners haguessin d’anar tan lluny. Té la sagrada obligació de gestionar bé els nostres diners, i més ara que en tenim menys. I si n’hi sobren, la població catalana té moltes necessitats, la llista de les quals li farien arribar de bon grat.

1 comentari:

  1. Quan vaig veure al Sr. Carod a les notícies... vaig pensar el mateix! Serà possible!!!! En temps de crisi i sense pensar gaire en com s'inverteix el diner públic!!!

    ResponElimina