dimarts, 7 d’abril del 2009

Entrevista a Tarragona Ràdio

El passat dimecres 1 d'abril , tres membres de la Comissió de Seguiment de l'Edifici són entrevistades per Tarragona Ràdio. El nostre agraïment a la ràdio per donar-nos aquesta oportunitat!!!



3 comentaris:

  1. Per cert, si voleu, comencem a parlar de l'estat de deteriorament en què veritablement es troba també la Fàbrica de la Chartreusse. I a tal efecte, us remeto el testimoni d'un veí de Tarragona que, a més de ser blocaire, també és mestre, tot i que no pertany a l'EOI.

    http://images.google.es/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_U4jYQKqBU0I/Sb0-jJKzsPI/AAAAAAAAAwY/BK-9x6qThj8/s320/2.jpg&imgrefurl=http://quenothitrobis.blogspot.com/2009/03/les-gruixudes-parets-parlen-mes-que-no.html&usg=__56IjkNOmyC0pjATrfRU5Fuyqk3o=&h=295&w=186&sz=18&hl=ca&start=9&tbnid=X80ZFS7S9GSdbM:&tbnh=115&tbnw=73&prev=/images%3Fq%3Dchartreusse%253B%2BTarragona%253B%2BJoan%2Bmart%25C3%25AD%26gbv%3D2%26hl%3Dca

    Aquest Senyor, que es diu Joan Martí Grimau, va publicar, en relació amb el POUM, al seu dia un post de DENÚNCIA CONTRA L'ABANDONAMENT DE LA CHARTREUSSE, a la part que correspon a l'Ajuntament, quan la part d'aprofitament particular, que pertany als veïns, la dels serveis exteriors de fora de la fàbrica que tenien els cartoixans, estan millor cuidades que la part pública, la conservació de la qual pertanyia a l'Ajuntament.

    Resulta que l'estat en què actualment es troba la Chartreusse és, ara per ara, tant vergonyós com l'estat de l'edifici actual.

    Les obres de reparació i conservació de l'edifici estan vergonyosament paral·litzades. En aquestes condicions, unides a la manca de pressupost, lògicament no es canviarem mai d'edifici.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Post esmentat:

    http://quenothitrobis.blogspot.com/2009/03/les-gruixudes-parets-parlen-mes-que-no.html

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies per la teva aportació! M'ha encantat el video Chartreusse o'o que hi ha al blog. Realment l'Ajuntament de Tarragona NO TÉ PERDÓ! Com s'enten l'abandonament d'alguns edificis emblemàtics de la ciutat? La Chartreuusse és un trist exemple, però la llista continua i és llarga...

    ResponElimina